Cultura 21/02/2013

Figueres, capital mundial del circ, al PLAY

El Petit de Cal Eril, 'Searching for sugar man', Joan Fontcuberta, restaurants de Girona... tot això i molt més al suplement de cultura i lleure dels divendres de l’ARA

Play
1 min
Portada PLAY divendres 22 de febrer

La portada del PLAY del divendres 22 de febrer és per al Festival Internacional del Circ de Figueres, un certamen que omplirà la ciutat de màgia i emoció amb 22 de les millors atraccions mai vistes a Europa. A la secció de cinema, destaquem 'Searching for sugar man', una pel·lícula que ha arrasat en una cursa de festivals que podria culminar amb un Oscar al millor documental aquest diumenge, i fem la crítica de les estrenes de la setmana: 'El atlas de las nubes', 'Blue Valentine', 'Siete psicópatas' i 'Si fuera fácil'.

També parlem amb El Petit de Cal Eril, que ens presenta el seu nou disc, 'La figura del buit', i recorrem l'exposició sobre fotos trobades que comissaria Joan Fontcuberta. No ens oblidem dels plaers més sensuals: us convidem a 5 restaurants gironins per gaudir al màxim del Fòrum Gastronòmic de la ciutat i us proposem una fugida a Tarn, al cor d'Occitània. Finalment, us expliquem com avança la segona temporada de la inquietant sèrie de culte 'Black Mirror' i oferim un brillant cara a cara entre Marta Rojals i Joan Todó, dues de les veus literàries més interessants de les terres de l'Ebre.

stats