PLAY

‘Citizenfour’, Nueva Vulcano i Clàudia Cedó, al ‘Play’ d’aquest divendres

Tot això i molt més, a les pàgines de lleure i cultura del diari ARA   

Edward Snowden a 'Citizenfour'. / AVALON Zoom

Quan el 2013 Edward Snowden va decidir revelar les dades sobre l’espionatge massiu de l’Agència de Seguretat dels Estats Units, Laura Poitras era amb ell, filmant-ho tot des del minut zero. El resultat és el documental 'Citizenfour', Oscar al Millor llargmetratge documental, que s’estrena aquesta setmana i amb el qual obrim el ‘Play’ de divendres.

També entrevistem els Nueva Vulcano, grup de referència de la música alternativa a Catalunya i Espanya que aquest dissabte presenta en directe el seu quart llarga durada, 'Novelería' (2015); parlem amb la dramaturga i psicòloga Clàudia Cedó, que torna a la sala Flyhard amb 'Tortugues', i la Bibiana Ballbè ens presenta l’obra d’Alberto Gobber, en una pàgina dissenyada per Patricia Fort.

Tot això i les habituals recomanacions de música i teatre, les crítiques de les estrenes cinematogràfiques més destacades de la setmana, les ressenyes de discos, videojocs, sèries i llibres, els consells gastronòmics de l’Ada Parellada i les cartelleres de cinema, teatre i exposicions.

Com cada divendres, amb el diari ARA!