PLAY

El 'monstruós' festival de Sitges, al ‘Play’ d’aquest divendres

La Fira Mediterrània de Manresa, Sol Picó, Joan Miquel Oliver, Bibiana Ballbè i molt més, a les pàgines de lleure i cultura del diari ARA   

Al ‘Play’ d’aquest divendres us donem pistes per orientar-vos dins la bèstia del Garraf, és a dir, la programació del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que se celebra a Sitges del 3 al 12 d’octubre. També us donem les claus per endinsar-vos en la Fira Mediterrània de Manresa, que combina caps de cartell internacionals com Dulce Pontes i Toumani Diabaté amb propostes innovadores i sorprenents; i parlem amb la coreògrafa i ballarina Sol Picó, que inaugura el Temporada Alta amb ‘One-hit wonders’.

A més, aquesta setmana estrenem col·laboradora. Cada divendres, la Bibiana Ballbè entrevistarà un creador i un estudi gràfic diferent en dissenyarà la pàgina. Aquesta setmana l’entrevistat és Guim Tió i la pàgina està dissenyada per Soon in Tokyo.


Tot això sense comptar les habituals recomanacions de música i teatre, les crítiques de les estrenes cinematogràfiques més destacades de la setmana, les cartelleres de cinema, teatre i exposicions, i les indispensables seccions del Joan Miquel Oliver i l’Ada Parellada.

Com cada divendres, amb el diari ARA!