PLAY

Sitges 2013, a la portada del 'Play'

08001, Escena Poblenou, El 300 del Born, 'Hello ladies', Joan Miquel Oliver, Modernet de Merda i molt més al suplement d'oci i cultura del diari ARA

Aquest divendres el 'Play' té una portada satànica, ja que aquest és el tema de l'edició d'enguany del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges. A dins hi trobareu comentades les 10 millors pel·lícules del programa, ja veureu que n'hi ha per a sucar-hi pa i per a tots els gustos. 

També us parlem del nou disc de 08001, del festival Escena Poblenou, del nou espai gastronòmic del Born Centre Cultural, del cap de setmana de 'kitesurf' a Castelldefels i de la 'sitcom' de Stephan Merchant 'Hello ladies'. Tot això, a banda de les nostres seccions habituals, com les crítiques de cinema, la cartellera de teatre, l'agenda d'art i el 'Cara a cara', que aquesta setmana protagonitzen els cantautors Isaac Ulam i Jose Domingo.

A més, el 'Play' d'aquesta setmana presenta una novetat important: a partir d'ara trobareu cada divendres les noves seccions de Joan Miquel Oliver i del Modernet de Merda. El compositor i guitarrista d'Antònia Font presentarà per entregues l'obra enciclopèdica 'Manual imprescindible del perfecte artista pop', i el 'hipster' per antonomàsia comentarà els modernismes que un dia sí l'altre també passen per davant de les seves ulleres de pasta. No us ho perdeu!