PLAY

Wim Wenders fotografia Sebastião Salgado, al ‘Play’ d’aquest divendres

Primavera Club, Marc Artigau, Ray Escalé i molt més, a les pàgines de lleure i cultura del diari ARA   

Divendres s'estrena 'La sal de la Tierra', l'esperat documental sobre Sebastião Salgado, signat en tàndem per tot un Wim Wenders i pel fill del fotògraf, Juliano Ribeiro Salgado. Us expliquem la gestació d'un projecte que retrata en moviment l'odissea vital i professional d'un fotògraf consagrat a despertar consciències.

També us ajudem a preparar-vos pel Primavera Club, que aquest cap de setmana porta a Barcelona una quarantena de prometedors grups de música independent, dels quals n'hem triat 10 d'imprescindibles. A més, parlem amb el jove dramaturg Marc Artigau, omnipresent a la cartellera amb obres com 'Moby Dick' al Lliure, 'Arbres' a la Beckett i 'Llibràlegs' al Temporada Alta, i la Bibiana Ballbè entrevista l'artista Ray Escalé, en una pàgina amb una obra seva i dissenyada per Jorge 'Primo'.

Tot això sense comptar les habituals recomanacions de música i teatre, les crítiques de les estrenes cinematogràfiques més destacades de la setmana, les cartelleres de cinema, teatre i exposicions, i els consells gastronòmics de l'Ada Parellada.

Com cada divendres, amb el diari ARA!