Cultura 04/04/2013

La 'nostra' música africana, a la portada del 'Play'

L'última pel·lícula de Soderbergh, el festival Strenes, 'Assassinat a l'Atrium de Viladecans', Méliès al CaixaForum, l'univers de Guinovart, Felip vs. Letícia i molt més, divendres amb l'ARA

Play
1 min

La música africana que es fa a casa nostra és tan efervescent com dispersa i desconeguda, per això aprofitem un seminari que reuneix la seva flor i nata per donar-ne les claus. També parlem d''Efectos secundarios', la pel·lícula amb qual Steven Soderbergh amenaça de retirar-se, i fem les crítiques de les estrenes més importants de la setmana.

A més, us parlem de la primera edició del festival Strenes de Girona (amb nous espectacles de Lax'n'Busto, Els Catarres, Xarim Aresté...) i busquem el culpable de l''Assassinat a l'Atrium de Viladecans', un espectacle de la companyia FlyHard. Us convidem a descobrir la màgia del cinema de Méliès, tastem la pasta fresca del Celentano i ens endinsem en l'univers Guinovart, entre Agramunt i Vilanova i la Geltrú. I, entre moltes altres coses, també us oferim un viatge al món digital del videojoc 'Bioshock Infinite' i un divertit cara a cara entre el príncep Felip i la princesa Letícia de la 'Familia Irreal'.

stats