PLAY

Léa Seydoux, al 'Play' d’aquest divendres

Activitats amb DO, Maria Rodés, 'El setè cel', 'Kubala, Moreno i Manchón' i molt més, al suplement de lleure i cultura del diari ARA

PLAY 62 Zoom

Aquesta setmana, la portada del 'Play' està dedicada a una entrevistada de luxe: Léa Seydoux, la nova musa del cinema francès, que s'ha fet cèlebre arran de 'La vida d'Adèle', ens parla de la seva nova pel·lícula, 'La bella y la bestia', que s'estrena aquesta setmana.

A més, entrevistem la Maria Rodés, que, en un gir inesperat en la seva trajectòria, s'atreveix amb la 'copla' espanyola i presenta el seu nou treball, 'Maria canta copla', al cicle BandAutors. També us proposem activitats al voltant de productes amb denominació d'origen, Glòria Balañà ens explica com posarà en escena 'El setè cel' de Caryl Churchill, i analitzem la tercera temporada de 'Kubala, Moreno i Manchón'.

Tot això a banda de les seccions habituals de Joan Miquel Oliver i del Modernet de Merda, les crítiques cinematogràfiques, la cartellera de teatre, l'agenda d'exposicions i el 'Cara a cara', que aquesta setmana protagonitzen el director d'orquestra Rubén Gimeno i la 'mezzosoprano' Anna Alàs.

Com sempre, divendres amb el diari ARA!