Cultura 25/07/2013

Imany, l'exmodel que triomfa com a cantautora, a la portada del 'Play'

Isabelle Huppert, el Festival Internacional d'Edimburg, la costa nord de Mallorca, el Gastromusical de l'Escala, 'The bridge' i molt més, al suplement d'oci i cultura del diari ARA

Play
1 min

P { margin-bottom: 0.21cm; } L'exmodel Imany, que té discos de platí a diversos països europeus, aterra per primera vegada a Barcelona i aprofitem per parlar amb ella sobre Àfrica i el seu soul folk de veu profunda, que li ha valgut comparacions amb Tracy Chapman i Nina Simone.

A la secció de cinema entrevistem una de les grans dames del cinema actual, Isabelle Huppert, que ens parla de la seva experiència com a hostatge a la selva filipina durant la filmació de 'Cautiva'. A Escenes, viatgem a Edimburg per explicar-vos què hi haurà aquest any al seu famós Festival Internacional, i a Paladars us proposem els sorprenents maridatges gastromusicals que organitzen al Molí de l'Escala.

Una escapada a la paradisíaca cara nord de l'illa de Mallorca, la sèrie 'The bridge' –sobre un cadàver a la frontera entre els EUA i Mèxic–, la cartellera de teatre, les crítiques de les estrenes cinematogràfiques de la setmana i les altres seccions habituals completen el darrer 'Play' de juliol.

Al Cara a cara hi trobareu Cristóbal Fortúnez i Daniel López Valle, autors del divertit i entretingut 'Cuaderno' de Blackie Books, un quadern d'estiu per a adults amb inquietuds culturals del qual us oferirem exercicis amb els 'Play' del mes d'agost.

stats