Cultura 10/01/2013

El segon número de ‘Play’, divendres 11, amb l'ARA

El nou suplement dels divendres torna amb la millor selecció d’oci i cultura per a tota la setmana. Entrevistem Dominique A i Lluís Homar i parlem del film ''Amor' de Michael Haneke, entre altres continguts

Borja Duñó
1 min
Dominique A

BarcelonaDominique A ocupa la portada del segon número de 'Play'. El cantautor de rock francès, que celebra 20 anys de carrera amb el lluminós disc 'Vers les lueurs' (2012) i una gira que passarà per Girona, Barcelona, València i Lleida, reflexiona en una entrevista sobre la seva trajectòria i el paper de la música en el món actual. Pel que fa al cinema, 'Play' destaca 'Amor', la darrera pel·lícula de Michael Haneke, Palma d'Or al Festival de Canes 2012, amb Jean-Louise Tringtignant i Emmanuelle Riva. A la secció de crítiques valorem les estrenes més rellevants de la setmana: 'Amor', 'Jack Reacher', 'Volver a nacer' i 'El muerto y ser feliz'.

De Lluís Homar a Los pioneros del siglo XXI

A 'Escenes', Belén Ginart conversa amb Lluís Homar sobre 'Adreça desconeguda', la seva nova obra a La Villarroel, on manté un duel escènic amb Eduard Fernández. La secció d'art viatja a Perpinyà per descobrir el millor disseny i arquitectura dels anys 60 i 70, i la de fugides ens descobreix on anar a passar una nit sota els estels, dins una bombolla de parets translúcides. A més a més, 'Play' també ens convida a fer un mos a la nova Bodega Gracián, ens presenta alguns dels "nous guerrers audiovisuals 'online'" amb Los Pioneros del siglo XXI i enfronta Miquel Àngel Landete (Senior i el Cor Brutal) amb Pep Toni Ferrer (Oliva Trencada) en una nova entrevista, càustica i divertida, de la secció 'Cara a cara'.

stats