Cultura 27/06/2013

'Antes del anochecer', a la portada del 'Play' d'aquest divendres

Deltebre Dansa, festivals musicals, les ceràmiques de Barceló a Ceret, Fermí Puig, Víctor Bocanegra vs. Arnau Obiols i molt més, al suplement d'oci i cultura de l'ARA

Play
1 min

Quan han passat 18 anys d' 'Abans de l'alba' i 9 d' 'Abans de la posta', Richard Linklater torna a creuar els destins del Jesse i la Céline (Ethan Hawke i Julie Delpy) a 'Antes del anochecer', tercer acte d'una odissea romàntica que ens ha fascinat i de la qual us parlem en profunditat.

Al 'Play' d'aquesta setmana també us convidem a enfangar-vos als arrossars amb els ballarins de Deltebre Dansa, una cita internacional que trasbalsarà durant uns dies la tranquil·la localitat ebrenca, i us posem al dia de la pluja de festivals que comença aquest cap de setmana i que s'estendrà al llarg del mes de juliol. El PopArb, el Festus, el Poesia i+, el Grec i el Jardins de Pedralbes donen el tret de sortida.

Una entrevista a Fermí Puig, que estrena restaurant; una visita a la mostra de ceràmica de Miquel Barceló a Ceret i una mirada atenta als atípics clips musicals de Tots Sants són altres dels continguts que trobareu al suplement de divendres. Això i les seccions habituals, com les crítiques de cinema, la cartellera de teatre, l'Aravadejocs i el Cara a cara, que aquesta setmana dediquem a Víctor Bocanegra i Arnau Obiols.

stats