REBOBINEM
OLGA ÀBALOS

Platós fantasma

Fa dècades, Hollywood va descobrir que els rodatges a Espanya eren més barats. Actualment el país té grans infraestructures i edificis en desús esperant pel·lícules i la visita d’estrelles del cinema

CIUDAD REAL

Per a Torrente 5, Santiago Segura ha reclutat Alec Baldwin i està utilitzant l’aeroport castellà, on no hi volen avions, com a plató. ¿Una idea a copiar pel de Castelló i el de Múrcia?

CIUTAT DE LA LLUM

Qui ho havia de dir quan l’expresident Francisco Camps es fotografiava cofoi amb Gérard Depardieu vestit d’Asterix! Ara el complex cinematogràfic d’Alacant està buit, arruïnat i en venda.

CIUTAT DE LES ARTS

George Clooney va estar 11 dies rodant a la Ciutat de les Arts i les Ciències i va revolucionar els paparazzis. Durant uns dies va fer oblidar els despropòsits arquitectònics de Calatrava.

ESTUDIS BRONSTON

Durant els anys 60 i 70, pels desapareguts estudis de cinema de Madrid hi van passar estrelles de Hollywood com Ava Gardner, que es va beure la nit com ningú i va gaudir del folklore local.

ESTUDIS WESTERN LEONE

Al desert d’Almeria s’hi van rodar fins a 500 films, entre els quals, uns quants westerns amb Clint Eastwood. Ara acull rodatges puntuals però també turisme familiar disfressat de cowboy.