PLAY

‘Nightcrawler’, Jeff Tweedy i Estel Solé, al ‘Play’ d’aquest divendres

Tot això i molt més, a les pàgines de lleure i cultura del diari ARA   

'Nightcrawler'. / FILMAX Zoom

Al ‘Play’ d’aquest divendres us ho expliquem tot sobre ‘Nightcrawler’, el debut cinematogràfic de Dan Gilroy, que té tots els números per convertir-se en el fenomen ‘cool’ de l’any. Al film, Jake Gyllenhaal és un aspirant a periodista que patrulla la ciutat de Los Angeles a la recerca d’imatges escabroses per vendre-les a una cadena de televisió, una reflexió, també, sobre algunes de les pitjors pràctiques periodístiques actuals.                

A més, parlem amb Jeff Tweedy, el líder de Wilco, aprofitant que ve a tocar a Barcelona amb Tweedy, el projecte que comparteix amb el seu fill de 18 anys Spencer; l’Estel Solé ens explica com la seva obra ‘Animals de companyia’ ha arribat al Club Capitol després de fer més de 70 actuacions a domicilis particulars, i la Bibiana Ballbè interroga la il·lustradora Anna Parini, en una pàgina dissenyada per Andrés Requena.

Tot això i les habituals recomanacions de música i teatre, les crítiques de les estrenes cinematogràfiques més destacades de la setmana, els consells gastronòmics de l’Ada Parellada i les cartelleres de cinema, teatre i exposicions.

Com cada divendres, amb el diari ARA!