CARA A CARA

Nico entrevista Sunset

A més de duo musical, el Nico i la Sunset són els protagonistes de la websèrie ‘Nico & Sunset’, gravada amb un telèfon mòbil i interpretada pels actors Oriol Vila i Raquel Salvador. Es va presentar al Zoom Igualada

N. |Què creus que ha de fer un home per seduir una dona?
S. | Fer-la riure. En una parella és molt important compartir la mateixa freqüència del sentit de l’humor i cert interès per les coses. Bon riure i bona conversa. Amb tu ric molt, Nico.

No dius res del sexe...
Ha, ha, ha! Com ets, Nico! El sexe és molt important, esclar. Però si no hi ha sentit de l’humor i bona conversa... per molt genial que sigui el sexe, no és suficient.

Què et posa de mal humor?
El mal humor de la gent. Les persones que tenen problemes i sembla que necessiten que tothom en tingui també. Per exemple, els cambrers que no et tornen el somriure o els conductors d’autobús que no vigilen amb les persones grans… Els que et fan pagar d’alguna manera la seva infelicitat.

De què té por la Sunset?
Em faria por que un malentès pugui arribar a ser tan important per separar dues persones que s’estimen.

Què prefereixes que es posi la teva parella, eslips o bòxers?
Ai, Nico, què dius…

Què és més important per a tu a la vida, ser mare o artista?
És una pregunta difícil. Jo crec que les dues opcions poden conviure. De la mateixa manera que el fill d’un fuster juga a fer una capsa de fusta, el fill d’un artista pot estar a prop de l’artista i aprendre a escriure, a dibuixar, a cantar… Jo no crec que existeixi una única opció de mare perfecta, crec que el millor és ensenyar al teu fill com ets realment, siguis com siguis, i estimar-lo. Però nosaltres no tenim fills. Quan tindrem un fill, Nico?

Perdona, ara sóc jo el que fa preguntes... Què és per a tu la riquesa?
Per a mi la riquesa és tenir sempre coses per desitjar. Somnis. Il·lusions.

Com escrius una poesia o una lletra de cançó?
Normalment em deixo afectar per una situació viscuda, per una emoció. Llavors busco un lloc tranquil on pugui estar sola i escric. També m’agrada buscar la lletra amb tu a la guitarra. Ara una frase tu i ara una frase jo. Buscar rimes plegats.

Alguna vegada fas l’amor amb la parella tenint una altra persona al cap?
Què??

El que vull dir és... Què penses de la fantasia?
La fantasia és un motor molt gran que ens salva de les petites misèries quotidianes. Imaginar, inventar, projectar, són verbs que s’han de poder practicar diàriament dins els nostres caps.