Art
Cultura 12/04/2013

Còmic independent

Neix el GRAF

1 min

Demà, dissabte 13 d'abril, a les 11 h, com una alenada d'aire fresc i com a contrapunt autogestionat al Saló del Còmic, vindrà al món la primera edició del GRAF, una fira del còmic d'autor i l'edició independent. Lluny dels grans estands i del circuit oficial, l'esdeveniment aplegarà una trentena llarga d'autors, editorials independents i llibreries que han fet de l'audàcia la seva raó de ser. A continuació us en seleccionem tres. Llarga vida als valents!

GRAF (CENTRO DE ARTE MUTUO)

Julià Portet, 5, baixos 1 i 2 (Barcelona)

Dissabte 13 d'abril

grafbcn.tumblr.com

'I AM THE WALRUS'

EDITORIAL MORSA

Aquesta editorial va néixer a Barcelona l'any 2000 amb l'empresa titànica de recuperar el llibre il·lustrat per a adults. Més de 10 anys després, fan edicions d'orfebre per a històries petites i exquisides.

www.morsa.es

DE L'AFICIÓ A L'EDICIÓ

ENTRECOMICS COMICS

Publiquen els seus autors preferits sense complexos de cap mena i en poc temps de funcionar com a editorial ja han fet un fons d'armari de menció, amb títols tan interessants com Infame, de Nestor F., o Pudridero , de Johnny Ryan.

www.entrecomicscomics.com

DELICATESSEN PER A GOURMETS

MISMAEDITIONS

Aquesta associació francesa es va endur al Festival de Còmic d'Angulema el premi al millor còmic alternatiu, amb la revista Dopututto Max.

www.misma.fr

stats