Art

Còmic independent

Neix el GRAF

Demà, dissabte 13 d'abril, a les 11 h, com una alenada d'aire fresc i com a contrapunt autogestionat al Saló del Còmic, vindrà al món la primera edició del GRAF, una fira del còmic d'autor i l'edició independent. Lluny dels grans estands i del circuit oficial, l'esdeveniment aplegarà una trentena llarga d'autors, editorials independents i llibreries que han fet de l'audàcia la seva raó de ser. A continuació us en seleccionem tres. Llarga vida als valents!

GRAF (CENTRO DE ARTE MUTUO)
Julià Portet, 5, baixos 1 i 2 (Barcelona)
Dissabte 13 d'abril
grafbcn.tumblr.com

'I AM THE WALRUS'
EDITORIAL MORSA
Aquesta editorial va néixer a Barcelona l'any 2000 amb l'empresa titànica de recuperar el llibre il·lustrat per a adults. Més de 10 anys després, fan edicions d'orfebre per a històries petites i exquisides.
www.morsa.es

DE L'AFICIÓ A L'EDICIÓ
ENTRECOMICS COMICS
Publiquen els seus autors preferits sense complexos de cap mena i en poc temps de funcionar com a editorial ja han fet un fons d'armari de menció, amb títols tan interessants com Infame, de Nestor F., o Pudridero , de Johnny Ryan.
www.entrecomicscomics.com

DELICATESSEN PER A GOURMETS
MISMAEDITIONS
Aquesta associació francesa es va endur al Festival de Còmic d'Angulema el premi al millor còmic alternatiu, amb la revista Dopututto Max.
www.misma.fr