PLAY

‘Maps to the stars’, Boots Riley i Pablo Derqui, al ‘Play’ d’aquest divendres

Tot això i molt més, a les pàgines de lleure i cultura del diari ARA   

Julianne Moore a 'Maps to the stars'. / VÉRTIGO Zoom

Aquesta setmana obrim el ‘Play’ amb ‘Maps to the stars’, la nova pel·lícula de David Cronenberg, un retrat fred i patològic de la indústria del cinema de Hollywood, amb Robert Pattinson, John Cusack, Mia Wasikowska i una Juliane Moore que es va endur el premi a la millor actriu de Canes per aquesta interpretació d’una actriu madura, egocèntrica i desesperada.

A més, parlem amb Boots Riley, raper, artista multidisciplinar i activista polític que actua aquest cap de setmana al Black Music Festival de Girona amb el seu grup The Coup. Riley -seguit de prop per la CIA segons els documents classificats de Wikileaks-  ens parla de Podem i Occupy, de la seva batalla contra Coca-cola, de revolució social i d’Obama.

També entrevistem els londinencs Kitty, Daisy & Lewis i l’actor Pablo Derqui, i la Bibiana Ballbè ens presenta la fotògrafa Laia Abril, en una pàgina dissenyada per Domestica Records.

Tot això i les habituals recomanacions de música i teatre, les crítiques de les estrenes cinematogràfiques més destacades de la setmana, les ressenyes de discos, videojocs, sèries i llibres, els consells gastronòmics de l’Ada Parellada i les cartelleres de cinema, teatre i exposicions.

Com cada divendres, amb el diari ARA!