REBOBINEM
OLGA ÀBALOS

Lluita de fogons

Les cadenes de televisió escalfen motors per a una nova temporada de competicions gastronòmiques i terrors alimentaris. Les cuines són el nou tresor televisiu, i els cuiners, els nous líders d'opinió

ALBERTO CHICOTE

A aquest tipus malcarat se li gira feina. Torna Pesadilla en la cocina i ja prepara TopChef 2. Les jaquetes de colorins d'Ágata Ruiz de la Prada tornaran a atemorir els espectadors.

JORDI CRUZ

A MasterChef 2 el cuiner català tornarà a aportar glamur de paper cuixé i veu d'actor de cinema a un jurat amb l'implacable Samantha Vallejo-Nágera, excunyada de Paulina Rubio.

NANDU JUBANY

Sembla un ós de peluix als fogons en el televisiu, amable i fresc Menú de cap de setmana, però reconeix que Chicote es queda curt davant la seva capacitat vocal dirigint una cuina.

KARLOS ARGUIÑANO

Va ser un dels primers a arribar a la petita pantalla i encara hi és! Després de 16 anys cuinant diàriament en públic, encara té receptes per ensenyar. I acudits verds per explicar.

PACO TORREBLANCA

Gràcies al pastís de noces de Felip i Letícia va aixecar un imperi pastisser que la crisi s'ha acabat emportant. Ara intenta remuntar el vol com a jurat a Deja sitio para el postre.