PLAY

‘Kingsman’, Hidrogenesse i Llàtzer Garcia, al ‘Play’ d’aquest divendres

Tot això i molt més, a les pàgines de lleure i cultura del diari ARA   

'Kingsman: Servicio secreto'. / FOX Zoom

Aquesta setmana obrim el ‘Play’ amb ‘Kingsman: Servicio secreto’, una subversió del cinema d’espies basada en el còmic de Mark Millar, un autor que Matthew Vaughn ja havia adaptat a ‘Kick-Ass’. Protagonitza el film un Colin Firth que s’ha hagut de posar en forma per a les escenes d’acció.

A més, parlem amb els Hidrogenesse que presenten en directe ‘Roma’ (2015) un treball que arriba després de l’èxit aclaparador de ‘Un dígito binario dudoso’ (2012); us descobrim qui és Leonmanso, mag de l’antifolk menorquí; Llàtzer Garcia ens parla de la seva obra ‘La pols’, que no només es reposa sinó que està a punt de convertir-se en pel·lícula; i la Bibiana Ballbè entrevista Salvi Danés, en una pàgina dissenyada per Eme Rock.

Tot això i les habituals recomanacions de música i teatre, les crítiques de les estrenes cinematogràfiques més destacades de la setmana, les ressenyes de discos, videojocs, sèries i llibres, els consells gastronòmics de l’Ada Parellada i les cartelleres de cinema, teatre i exposicions.

Com cada divendres, amb el diari ARA!