PLAY

Jacques Audiard, Roberto Fonseca i Marc Martínez, al ‘Play’ d’aquest divendres

Tot això i molt més, a les pàgines de lleure i cultura del diari ARA

'Dheepan', de Jacques Audiard. / VÉRTIGO FILMS Zoom

Aquest divendres, obrim el ‘Play’ amb una entrevista a Jacques Audiard, guanyador de la Palma d’Or a Canes amb ‘Dheepan’. La Paula Arantzazu Ruiz parla amb el cineasta francès sobre el film, que retrata les mil vides d’un emigrat tàmil amb un còctel de gèneres cinematogràfics.

A més, l’Olga Àbalos ha xerrat amb el pianista cubà Roberto Fonseca, que presenta al Festival de Jazz de Barcelona el seu treball conjunt amb la cantant de Mali Fatoumata Diawara; el Borja Duñó ens descobreix la música de Namina, una atípica cantautora que presenta el seu primer disc ‘Orlando’ al Músiques Sensibles del Foyer del Liceu, i la Belén Ginart interroga l’actor, director i músic Marc Martínez, que dirigeix Clara Segura en el mònoleg ‘Conillet’.

Tot això i les crítiques de les estrenes cinematogràfiques més destacades de la setmana, les ressenyes de discos, sèries, llibres i videojocs, la secció il·lustrada de la Bibiana Ballbè, els consells gastronòmics de l’Ada Parellada i les cartelleres de cinema, teatre i exposicions.

Com cada divendres, amb el diari ARA!