PLAY

‘It follows’, Interpol i David Selvas, al ‘Play’ d’aquest divendres

Tot això i molt més, a les pàgines de lleure i cultura del diari ARA   

'It follows'. / SURTSEY FILMS Zoom

Aquesta setmana, obrim el ‘Play’ amb la pel·lícula de terror ‘It follows’, un film que aporta frescor al gènere ‘slasher’ i glaça la sang de l’espectador tot i no ensenyar mai el monstre que persegueix els protagonistes. Després d’estrenar-se a Sitges, arriba a la cartellera l’experiència més terrorífica de l’any.

A més, entrevistem Interpol, uns dels caps de cartell de la quinzena edició del Primavera Sound i que, juntament amb The Strokes i altres grups de Nova York, van protagonitzar la cèlebre repuntada del rock de principis de segle XXI. També parlem amb l’actor David Selvas, que dirigeix ‘L’onzena plaga’ de Victoria Spunzberg al Teatre Lliure, i la Bibiana Ballbè ens presenta l’obra de la il·lustradora de Brooklyn Autumn Whitehurst en una pàgina dissenyada per Dani Rubio.

Tot això i les habituals recomanacions de música i teatre, les crítiques de les estrenes cinematogràfiques més destacades de la setmana, els consells gastronòmics de l’Ada Parellada i les cartelleres de cinema, teatre i exposicions.

Com cada divendres, amb el diari ARA!