PLAY

El festival In-Edit, Pau Riba i Xavier Bobés, al ‘Play’ d’aquest divendres

Tot això i molt més, a les pàgines de lleure i cultura del diari ARA

'Daft Punk Unchained'. / IN-EDIT Zoom

Aquest divendres, obrim el ‘Play’ amb una selecció de 15 pel·lícules imprescindibles de la nova edició del Festival Internacional de Cinema Documental Musical de Barcelona In-Edit Beefeater. N’hi ha moltes més, però aquestes són les nostres apostes. Trieu vosaltres les vostres, que segur que us emocionareu i us voldreu aixecar de la butaca i ballar.

A més, hem anat a Tiana per veure un assaig del nou projecte de Pau Riba, que es presenta aquest dissabte al Connexions. Es tracta d’Els prínceps de Rocamadour, un repertori de temàtica medieval que va començar a fer a Formentera els anys 70 i que ara ha acabat amb l’ajuda de Joan Pons d’El Petit de Cal Eril i Mau Boada d’Esperit!

També conversem amb Xavier Bobés, un artista únic que fa teatre d’objectes en funcions per a només cinc persones cada vegada! I l’ex-Gallygows i expert en tecnologia musical Àlex Loscos ens parla del seu nou treball i de com serà la música del futur.

Tot això i les crítiques de les estrenes cinematogràfiques més destacades de la setmana, les ressenyes de discos, sèries, llibres i videojocs, la secció il·lustrada de la Bibiana Ballbè, els consells gastronòmics de l’Ada Parellada i les cartelleres de cinema, teatre i exposicions.

Com cada divendres, amb el diari ARA!