PLAY

Els imprescindibles de l’In-edit, al ‘Play’ d’aquest divendres

Love of Lesbian, Francesc Orella, Michael Swaney i molt més, a les pàgines de lleure i cultura del diari ARA   

Un any més, i ja en van 12, arriba el Festival Internacional de Cine Documental Musical In-edit Beefeater, una cita que esperen amb candeletes tots els amants de veure la música en imatges. Com que la programació és tan extensa que no us l'acabareu, us ajudem a orientar-vos-hi amb la llista de les 10 pel·lícules imprescindibles d'aquesta edició.

També entrevistem els Love of Lesbian, que es troben immersos en una gira de concerts teatralitzats, després de la qual s'aturaran tot un any per preparar el que serà el seu proper treball discogràfic, i Francesc Orella ens parla de les ressonàncies polítiques i d'actualitat d''El president', l'obra de Thomas Bernhard que protagonitza juntament amb Rosa Renom. A més, Bibiana Ballbè entrevista l'artista Michael Swaney en una pàgina amb una obra seva i dissenyada per Borja Garmendia.

Tot això sense comptar les habituals recomanacions de música i teatre, les crítiques de les estrenes cinematogràfiques més destacades de la setmana, les cartelleres de cinema, teatre i exposicions, i els consells gastronòmics de l'Ada Parellada.

Com cada divendres, amb el diari ARA!