OBLADI-OBLADA

Hallie Bateman: Èxit = un dia rodó

Pareix peces d'art per divertiment, però també per processar sentiments i sensacions

Per veure la imatge ampliada en PDF cliqueu-hi al damunt Zoom

Escriptora que dibuixa i/o dibuixant que escriu. = Per a ella, les il·lustracions són l'ajuda a les paraules que donen suport a les il·lustracions. Intel·ligència aguda, blanc i negre, i veritats com punys. Assegura que és qui és gràcies a Twitter i que la seva persistència i ignorància li han permès publicar per a New York Magazine, The Verge o The Awl –entre MOLTS altres–. El seu procés creatiu és caòtic, laboriós; divertit i ple de dilacions. Funciona millor sota pressió i el seu concepte d'èxit es basa a tenir un dia RODÓ. Pareix peces d'art per divertiment, però també per processar sentiments i sensacions. I per disparar preguntes. Objectius a la vista? Fer llibres, i més petons i viatges en el terreny personal. Altres curiositats? Es considera més proactiva que treballadora, menys racional que impulsiva, i ALTA i FELIÇ per igual. El millor? Que fa 1,80 m.

VIATGES I PETONS

Per què crees? Per diversió. Per fer diners. I per alleujament psicològic. Dibuixes des de sempre? Des d'abans de saber-ne. ¿Quant fa que escrius? Igual que el que fa que dibuixo. Què t'agradaria fer més? Petonejar i viatjar. I què no faràs mai? No t'ho diré, perquè potser el fet de dir-ho em fa venir ganes de fer-ho.

XARXA I ÈXIT

Ets qui ets gràcies a internet? La xarxa m'ha connectat amb molta gent afí a les meves idees, i m'ha portat amics que m'estimo MOLT. Què més t'ha ajudat a triomfar? La persistència i la ignorància. Què és el millor que has aconseguit a la vida? Bones amistats. ¿I l'error més gran que has comès? Totes les vegades que he sigut mesquina. Què és per a tu l'èxit? Un dia feliç.

CAOS I DIVERSIÓ

¿Et fa por el futur? No gaire. És més: m'il·lusiona. Com és el teu procés creatiu? Caòtic i ple de dilacions. Laboriós i divertit. I com combines la feina amb la vida social? Intentant tenir una vida personal interessant. I deixant que la vida personal alimenti el meu treball. Un pròxim objectiu? Fer llibres. ¿I en el terreny personal? Fer petons i viatjar.

‘FEEDBACK’ I XXSS

¿Les xarxes socials t'han creat la necessitat d'haver-ho de publicar tot? No tot, però sí massa coses. ¿T'han robat gaire? Una mica. Però intento no fer-m'hi mal: no val la pena. Quin altre inconvenient tenen les xarxes? M'han creat la necessitat d'obtenir un ‘feedback’ constant. Però llavors la gent m'agraeix que comparteixi tantes coses. Així que –en el fons– tot compensa!

IMPULS I CREATIVITAT

Què diries que ets més: creativa o intel·ligent? Creativa. ¿Optimista o humorística? Graciosa. ¿Impulsiva o racional? Impulsiva i massa conscient de ser-ho. ¿Proactiva o treballadora? La primera opció. ¿Alta o FELIÇ? Les dues coses; per igual.