REBOBINEM
OLGA ÀBALOS

Els Grammy amagats

Remirant entre la vuitantena de categories dels premis de la música que s'entreguen diumenge a Los Angeles, hem trobat alguns petits tresors i detalls curiosos amagats entre la llarga llista de candidats.

Els Grammy amagats Zoom

LED ZEPPELIN

Els britànics poden guanyar el seu Grammy com a grup gràcies a aquell concert de retrobament que van fer el 2007 i que s'ha publicat en DVD com a Celebration day. Val més tard que mai!

DAVID SEDARIS

Els escriptors també hi participen. L'autor americà, conegut pel seu humor corrosiu i la seva crítica social, està nominat per tercera vegada per l'audiollibre Let's explore diabetes with owls.

'SMELLS LIKE TEEN SPIRIT'

A part de la presència de Dave Grohl, altre cop candidat, la cançó nominada Holy grail, de Jay Z, marit de Beyoncé, conté una cita de Smells like teen spirit que fa revifar nostàlgies.

ROCK CRISTIÀ

Allò de "God bless America "sembla que es tradueix de manera inquietant en la categoria de grups de rock que diuen amén, com els Building 429, uns mestres en això d'anar més enllà amb les lletres.

JIM MARSHALL

Es diu igual que el pare dels mítics amplificadors de guitarra però és un dels fotògrafs musicals que acumulen més instantànies icòniques del rock dels 70. Rebrà el premi Trustees.