Música
Berta Vilanova

Arriben a Barcelona les Get Dirty Sessions

L'esdeveniment musical, de l'11 al 13 d'aquest mes, inclou grups locals i internacionals i també una exposició de fotografia

Cartell Get Dirty Sessions Zoom

Aquest mes arriben a Barcelona les Get Dirty Sessions, una successió de concerts de diferents artistes que la marca Converse ha organitzat a 11 ciutats europees. El programa del festival a Barcelona inclou el concert d'Extraperlo, el dia 11 al Studio Store i els concerts de Vivian Girls, Dulce Pájara de Juventud, Lasers, BeGun, The Horrors (Dj Set) i Hologramas, el dia 13 al FAD.
A més de concerts, l'esdeveniment inclou la Get Dirty Exhibition, una exposició amb l'obra del fotògraf Miguel Trillo al Studio Store, que documenta diverses generacions de moviments culturals i juvenils a més de presentar retrats de sis joves artistes emergents; Laura Put, Abel Cuevas, Borja Rosal (Extraperlo), Juanita y Los Feos, Elena Gallén i Blanca Viñas. L'exposició es podrà veure del dia 12 al 19 d'aquest mes.
L'accés al festival és gratuït però caldrà recollir l'entrada del dia 8 al 10 d'abril o el dia 12, al Studio Store de 18 h a 21 h i s'obtindrà al fer-se una foto de carnet.
El festival, que ara mateix és a Madrid, va començar el mes passat a París i entre altres ciutats visitarà Londres, Berlín, Hamburg, Colònia, Viena, Amsterdam, Anvers i Milà.