REBOBINEM
OLGA ÀBALOS

‘Fast food' extrem

Els ‘foodies’ estan d’enhorabona: constantment arriben mostres que certifiquen que la fusió gastronòmica no és cosa només de l’alta cuina. El menjar ràpid és un camp per explorar. Això sí, amb resultats dubtosos

PASTÍS DE PIZZA

Els nutricionistes estan en estat de xoc! Per petició popular, la marca Boston Pizza vendrà un pastís fet amb sis pizzes sobreposades. Les festes d’aniversari ja no tornaran a ser iguals.

LA MODA DEL CRÒNUT

En pocs mesos, aquest pastisset mig croissant mig dònut es va convertir en l’objecte de desig de foodies de tot el món que feien llargues cues en una pastisseria de Manhattan.

BARRETES MARS FREGIDES

Tot i ser un atemptat contra la salut, a Escòcia mengen aquesta bomba calòrica inventada per un venedor de patates fregides que consisteix a arrebossar aquestes famoses barretes.

RAMEN BURGER

Al xef Keizo Shimamoto se li va acudir fer una hamburguesa substituint el pa per fideus japonesos i va triomfar a Nova York. La idea encara no ha arribat al nostre país. Tampoc cal.

DÒNUT AMB SALSITXA

Un frankfurt dins d’un dònut en forma de panet? Un cuiner alemany instal·lat a Los Angeles va intentar unir el millor de cada país i ha creat una llaminadura per a estómacs de ferro.