REBOBINEM
OLGA ÀBALOS

Eterna Kate Moss

Ahir la 'top model' britànica va fer 40 anys conservant intacte el seu caixet tot i els escàndols. Ho ha celebrat al Carib rodejada d'amics. Felicitem l''it girl' per excel·lència amb un retrat a cinc bandes

MODA

L'agència Storm la va descobrir en un aeroport quan tenia 14 anys. No té un cos escultural i fa tan sols 1,70, però sap que les marques se la rifen. El seu regnat ja fa 25 anys que dura.

ROCK'N'ROLL

L'apassiona la música i ha participat en concerts i videoclips, però els idil·lis amb músics que brutegen, com Pete Doherty, li han fet perdre contractes a causa dels excessos nocturns.

ART

És amiga tant de Banksy com de Lucien Freud, que li va tatuar dues orenetes allà on s'acaba l'esquena. Ella sempre presumeix de dur a la pell una obra valorada en un milió de lliures.

BODA

La Moss ja fa tres anys que està feliçment casada amb Jamie Hince, guitarrista de The Kills, que l'ha ajudat a pujar a molts taxis en estats de considerable embriaguesa. Això uneix molt.

'PLAYBOY'

En el seu 60è aniversari, la revista masculina aposta per primera vegada per la conilleta Kate per a la portada i el reportatge principal, on se la veu amb bastant poca roba. Res de nou.