La Portada
Laia Bertran

Edgar Piñol: “Em sento afortunat per l’estil de vida que tinc”

‘Rider’ de ‘wakeboard’

Edgar Piñol: “Em sento afortunat per l’estil de vida que tinc” Zoom

REW

<<

“Els meus pares em van inculcar l’amor per l’esport des de ben petit”, recorda orgullós Edgar Piñol. En 22 anys ha tingut temps de practicar-ne molts: BTT, enduro i, sobretot, waterpolo. “El meu preferit sempre ha sigut el surf, però al Maresme hi ha poques onades...” Tot va canviar fa un parell d’anys, quan un amic li va descobrir el wakeboard o esquí-surf. “És molt semblant a l’snowboard, vas damunt una planxa i un cable t’arrossega per l’aigua. Ho vaig provar un cop i ho vaig tenir claríssim”, explica aquest graduat en fitness i salut.

PLAY

>

“En aquest esport he progressat molt ràpid perquè no m’ho he pres com un hobby”, afirma contundent. Actualment, l’Edgar forma part del top five espanyol i ja ha participat en competicions internacionals. “Segueixo entrenant-me a Malamar, el wakepark de Montgat, per seguir millorant. Ja he aconseguit alguns espònsors, com O’Neill, Double UP i Yellow C, que em cedeixen roba i material. Però no puc viure del wakeboard. Per això també dono classes d’esports nàutics”.

FF

>>

“M’encanta treballar amb nens. Una de les millors experiències que he tingut mai ha sigut ensenyar-li wakeboard a una noia cega. Va confiar en mi i ho va fer molt bé. Les limitacions se les posa un mateix, em deia ella. I tenia tota la raó”, assegura. Per això, ell inverteix els diners que estalvia en temps per entrenar-se. “L’hivern passat vaig estar tres mesos a les Filipines, al gener aniré a Tailàndia. Em sento afortunat per l’estil de vida que tinc, tot i les dificultats per arribar a ser rider professional”.