PLAY

‘El francotirador’, Jolie Holland i Marc Rosich, al ‘Play’ d’aquest divendres

Tot això i molt més, a les pàgines de lleure i cultura del diari ARA   

WARNER Zoom

En una setmana en què s’han posposat diverses estrenes per por a competir amb ‘Cincuenta sombras de Grey’, Clint Eastwood és dels pocs que no s’arronsa. Ho fa amb ‘El francotirador’, la polèmica adaptació de l’autobiografia de Chris Kyle, el franctirador més letal de la història dels Estats Units. Al ‘Play us parlem extensament d’un film que opta sis Oscars, inclosos a millor pel·lícula i millor actor per Bradley Cooper.

A més, us presentem la programació de l’Americana Film Fest, el Festival Independent de Cinema Nord-americà de Barcelona; entrevistem la cantautora texana Jolie Holland, que porta al Guitar BCN les cançons del seu magnífic ‘Wine dark sea’ (2014); Marc Rosich ens dóna tots els detalls de ‘Copi i Ocaña, al Purgatori’, que dirigeix 10 anys després de la seva primera estrena; i la Bibiana Ballbè ens descobreix l’obra de Joan Casaramona, en una pàgina dissenyada per Andreu Serra.

Tot això i les habituals recomanacions de música i teatre, les crítiques de les estrenes cinematogràfiques més destacades de la setmana, les ressenyes de discos, videojocs, sèries i llibres, els consells gastronòmics de l’Ada Parellada i les cartelleres de cinema, teatre i exposicions.

Com cada divendres, amb el diari ARA!