Gran espectacle de creació lumínica al Poblenou

Districtes i  més... / AJUNTAMENT DE BARCELONA Zoom

LLUM BCN

Artistes de prestigi d’arreu del món i talents emergents de les escoles d’art, disseny i arquitectura de Barcelona donaran a conèixer les seves creacions lumíniques als carrers del Poblenou els dies 15, 16 i 17 de febrer. Llum BCN és un festival que transforma aquest antic barri industrial del districte de Sant Martí en un gran laboratori de creació lumínica, adreçat a públics de totes les edats, tant barcelonins com visitants.

TALLERS I ACTIVITATS AL MOBILE WEEK BARCELONA

Fer objectes amb Lego és l’objectiu del taller que té lloc demà dissabte, 16 de febrer, de les 12 a les 13.30 hores a la Biblioteca de Nou Barris. Aquest taller de robòtica en família, adreçat a infants i els seus familiars, és una de les activitats que formen part del Mobile Week Barcelona. La capital mundial del mòbil acull un programa d’activitats en més de seixanta espais públics de la ciutat. Més informació: mweek.com/programa/barcelona

EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES DELS BARRIS DE BARCELONA

L’edifici històric del Borsí, al barri gòtic barceloní, ofereix l’exposició fotogràfica Setze barris, mil ciutats: fotografies per a altres relats de Barcelona, impulsada pel Pla de Barris en col·laboració amb l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona. La mostra recull mirades de diferents fotògrafs dels setze barris de Barcelona on el Pla de Barris desplega diferents actuacions en educació, drets socials, equipaments i espais públics i activitat econòmica. Una exposició que respon a la necessitat de trencar la imatge perifèrica dels barris més vulnerables i desconeguts de la ciutat.

La plaça de la Vila de Gràcia acull aquest diumenge 17 de febrer el pregó de Sant Medir, el tret de sortida d’aquesta festivitat. Abans del pregó es faran diverses activitats, entre les quals cal destacar una cercavila amb foc, que s’iniciarà a la plaça Trilla a les 10.30 h.

FIRA D'INTERCANVI A LA MARINA

Tot s’intercanvia a través del valor simbòlic d’un euro. O sigui cada peça de roba, joguina, bicicleta, llibre, estri de cuina, parell de sabates, etcètera, té el valor d’un euro. Aquesta és la consigna de la Fira d’Intercanvi per a nens i nenes de 0 a 6 anys que té lloc demà dissabte 16 de febrer de les 11 a les 14 h al Casal de Barri Sant Cristòfol. La Fira vol promoure projectes d’economia social i solidària que beneficien de forma directa la ciutadania.