Gran espectacle multimèdia per acabar l'any

Districtes i més... / AJUNTAMENT DE BARCELONA Zoom

FESTA DE CAP D'ANY A MONTJUÏC

La llum, els focs artificials, l’aigua i els elements aeris, a més de la banda sonora especialment creada per a l’ocasió, seran els protagonistes de l’espectacle de Cap d’Any a l’avinguda Maria Cristina, fet per Groupe F. Aquesta companyia francesa ha dut a terme esdeveniments com ara la inauguració del Louvre d’Abu Dhabi o dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. L’espectacle multimèdia que oferirà el dia 31 està inspirat en la tradició dels dotze grans de raïm.

EL 31 DE DESEMBRE EL PROTAGONISTA ÉS L’HOME DELS NASSOS

El 31 de desembre al matí, a la rambla del Poblenou cantonada amb Pere IV, davant d’una mitgera remodelada, té lloc una festa infantil amb l’Home dels Nassos, tallers, animació i xocolatada. El mateix 31 de desembre, a les 17.30 hores, té lloc la Cursa dels Nassos (sortida: carrer Selva de Mar / plaça Ramon Calsina). Són moltes les activitats que es fan amb motiu de l’Home dels Nassos, que té tants nassos com dies falten per acabar l’any.

LA TRADICIONAL FIRA DE REIS DE LA GRAN VIA

Joguines de tot tipus i peluixos, productes tradicionals i artesans, regals diversos i xurreries són els principals atractius de la Fira de Reis de la Gran Via, entre el carrer Muntaner i Rocafort.

EL PRIMER BANY DE L'ANY A LA PLATJA DE LA BARCELONETA

Són uns quants els valents que s’atreveixen a començar el 2019 amb un bany a la platja, i s’apunten al Primer bany de l’any, una activitat que organitza el Club Natació Atlètic-Barceloneta, que enguany arriba a la 22a edició. Per refer-se de les baixes temperatures de l’aigua, hi haurà una ració de brou calent quan s’acabi l’activitat. La inscripció és solidària i costa 3 euros. La recaptació d’enguany es destinarà als Amics de l’Hospital del Mar per a la recerca i lluita contra el càncer d’ovari.

CONTES D’INSTRUMENTS DEL MÓN

Com va néixer el món? I la música? I com és que hi ha tants instruments musicals? Per què no tots sonen a les grans orquestres? D’on venim les persones? Per què hi ha gent blanca, gent morena i gent negra? Per què hi ha el dia i la nit? I les estrelles? Com és que la gent s’aparella? Molts interrogants com aquests seran resolts a l’espectacle Contes d’instruments del món, que es farà avui, 28 de desembre, a la tarda. Es tracta d’un espectacle familiar, a partir de 3 anys, que forma part del festival Pau sense Treva.