Exposicions al metro que denuncien el racisme

Districtes i més... / AJUNTAMENT DE BARCELONA Zoom

INTERVENCIONS AL METRO QUE REFLEXIONEN SOBRE LA MIGRACIÓ I EL RACISME

El metro és un dels grans espais de convivència de la ciutat multicultural que és Barcelona. Fins al 6 de febrer nombroses estacions de metro acullen la proposta Umbral, en la qual una dotzena d’artistes fan intervencions artístiques amb la intenció de propiciar la reflexió al voltant del fenomen de la migració i el racisme. Umbral s’emmarca dins la conferència internacional United cities for rights.

LA PLAÇA CATALUNYA S’OMPLE D’ACTIVITATS DE NADAL

Espectacles per a tots els públics, jocs i activitats d’experimentació, esports (futbolí, ping-pong, cistelles de bàsquet, dards, escacs, cordes de saltar, circuit de patinets funny roller, circuit de bicicletes...) i moltes més propostes formen l’àmplia programació de les activitats de Nadal a la plaça Catalunya. En aquest espai cèntric de la ciutat de Barcelona també s’hi celebra la Fira de Consum Responsable.

DIVERSIÓ, ESPORTS I PROFESSIONS PER JUGAR A SER GRAN: LA CIUTAT DELS SOMNIS

120 activitats per a nens i nenes de 0 a 12 anys i els seus acompanyants integren l’àmplia programació de La Ciutat dels Somnis, que té lloc del 27 al 31 de desembre. D’entre les activitats d’aquest esdeveniment, que pren el relleu al tradicional Festival de la Infància, cal destacar les de diversió, les esportives i les dedicades a professions: es podrà jugar a ser infermer, cuiner, mecànic o periodista, entre un centenar d’oficis.

SANT PAU S’IL·LUMINA PER NADAL

La façana del recinte modernista de Sant Pau pren vida aquests dies amb la projecció de La llum de Sant Pau, un espectacle gratuït ple de color i música que evoca el solstici d’hivern. El mapping es podrà veure els dies 22, 23, 24, 25, 26, 29, 30 i 31 de desembre i 1, 5 i 6 de gener en diferents projeccions cada mitja hora, entre les 18 i les 22.30 h. A més, aquests dies hi ha concerts i visites familiars.

NADAL ESPORTIU A L'EIXAMPLE

El Complex Esportiu Municipal Fort Pienc i les pistes del Parc de Joan Miró acullen els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre un munt d’activitats esportives per a infants de fins a 16 anys.