Activitats de denúncia de la violència de gènere

Districtes i  més... / AJUNTAMENT DE BARCELONA Zoom

DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Nit i aigua, d’Ascensa Furore, és un espectacle que té lloc avui divendres a les 20 h al Centre Cívic Zona Nord (Ciutat Meridiana). Es tracta d’una actuació que forma part de la programació d’activitats organitzades amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, que té el lema El futur no és masclista i el hashtag #BCNantimasclista. Hi ha activitats del Dia Internacional contra la Violència de Gènere a tots els districtes.

TORNA LA PIONERA

Aquest cap de setmana, 24 i 25 de novembre, l’espai La Pionera acull un conjunt d’activitats relacionades amb la sostenibilitat alimentària amb motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus. Entre aquestes activitats, pensades per conscienciar la gent de la importància de reduir el malbaratament alimentari, cal destacar el dinar gratuït i participatiu per a 1.000 persones, amb aliments de fora dels circuits comercials, que tindrà lloc demà dissabte.

ART, MÚSICA I GASTRONOMIA AL POBLENOU

Més de cent artistes de diferents disciplines, tant emergents com consolidats, mostraran les seves activitats avui al Poblenou Open Night, un esdeveniment que arriba a la cinquena edició. Entre les novetats d’enguany cal destacar les activitats relacionades amb la música urbana, l’art contemporani, el futbol creatiu, la sostenibilitat i la gastronomia.

TARDOR D’HISTÒRIA A LA FINCA SANT SALVADOR

El Taller d’Història de Gràcia organitza diverses activitats aquesta tardor, com un homenatge al gracienc Paco Martínez Soria i conferències sobre històries del barri i la crònica negra de la ciutat.

TOTES LES DISCIPLINES ARTÍSTIQUES A NOU BARRIS

Lokal de risc és una proposta que té lloc demà dissabte a l’Ateneu Popular de Nou Barris que inclou activitats breus de totes les disciplines artístiques. La taquilla és inversa, i es dedica a projectes de solidaritat.

CONCERT DE SAXO I CANT AL CENTRE SANT PERE

Eva Fernández ofereix un concert de saxo i cant avui divendres a les 20 h al Teatre GESPA del Centre Sant Pere Apòstol de Ciutat Vella. L’actuació forma part del circuit Barcelona Districte Cultural i l’entrada és gratuïta.