L'arquitectura, encara més protagonista a Barcelona

Districtes i  més... / RUTH MARIGOT Zoom

SETMANA D'ARQUITECTURA

Barcelona és visitada -i revisitada!- per molts motius, un dels quals -i no pas menor- és la seva arquitectura. Hi ha edificis molt ben dissenyats, autèntiques joies, d’altres que no ho són tant... D’aquí uns dies l’arquitectura encara tindrà més protagonisme a Barcelona, ja que s’hi celebra la Setmana d’Arquitectura, que inclou un extens programa d’actes: cinema, conferències, exposicions i visites guiades, entre moltes altres propostes.

‘MASTERCLASSES’ D’ARTESANIA EN UN MUNT DE MUSEUS

Donar a conèixer l’artesania i els oficis artesans és el propòsit de l’activitat Entre Tallers i Museus, que tindrà lloc aquest diumenge, 6 de maig, al matí, en diversos museus de Barcelona. Artesans i artesanes treballaran en directe diferents disciplines vinculades als fons i col·leccions dels museus. Les activitats són gratuïtes amb aforament limitat, i cal fer reserva prèvia per poder-hi accedir (tallersobertsbarcelona.cat/entretallers).

ÒPERA ALS COMERÇOS

No tothom pot anar al Liceu per escoltar òpera en directe. Des d’avui, 4 de maig, fins al 15 de novembre, cada divendres a la tarda qui ho desitgi podrà escoltar-ne a les botigues dels eixos comercials de Barcelona Comerç: cantants d’òpera hi interpretaran àries i cançons napolitanes, i relacionaran cada peça lírica amb l’activitat del comerç. Totes les actuacions començaran de manera simultània a les 17.30 h i es repetiran cada quinze minuts, fins a les 20.30 h.

FIRA DE LA VILA OLÍMPICA

L’avinguda del Bogatell serà l’escenari demà, dissabte 5 de maig, de la Fira del Mar, que inclourà una mostra de comerç, una fira d’artesania, moda i complements, i espais de restauració i alimentació. Hi haurà dansa, música, màgia i activitats esportives i infantils.

EL COMERÇ SURT AL CARRER VALLESPIR

Música, actuacions, tallers, botigues… i moltes més coses formaran part de la Mostra de Comerç del Carrer Vallespir, que tindrà lloc demà, dissabte, de les 10.30 a les 22 h.

ELS PUNTS DE LLIBRE, MOTIU DE TROBADA

Malgrat la popularització del llibre electrònic, el llibre en paper sembla que no desapareix. Tampoc desapareixen, doncs, els punts de llibre i són molts els qui en volen intercanviar. Aquest diumenge, 6 de maig, té lloc a la parròquia de Sant Cebrià una trobada de col·leccionistes de punts de llibre.