El passeig Lluís Companys, xinès per un dia

Districtes i més... / AJUNTAMENT DE BARCELONA Zoom

L'ANY NOU XINÈS AL PASSEIG LLUÍS COMPANYS

Els xinesos estrenen any quan comença el cicle de creixement de la lluna. Per això ara és l’Any Nou Xinès i a Barcelona també se celebra des de fa anys. Els actes principals tindran lloc demà als voltants de l’Arc de Triomf i de l’Estació del Nord: a les 11.30 hores hi haurà una desfilada festiva pels voltants de la zona, i entre les 12.30 i les 20 una fira i tot un seguit d’espectacles al passeig Lluís Companys.

APRENDRE A ORIENTAR-SE PER MONTJUÏC I LA RIBERA

Trobar tot un seguit de controls que estan assenyalats en un mapa en el mínim temps possible amb l’ajuda d’una brúixola i, evidentment, del mapa. És l’objectiu de les curses d’orientació, que han anat guanyant popularitat arreu de Catalunya. Aquest cap de setmana, 17 i 18 de febrer, se celebra a l’Anella Olímpica de Montjuïc i al barri de la Ribera, respectivament, el dotzè Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Curses d’Orientació.

MÚSICA BALLABLE AL CENTRE CÍVIC LA SEDETA

El Centre Cívic la Sedeta ofereix aquesta nit un concert, de caràcter gratuït, de música festiva i ballable: folk algerià, electrònica, pop i funk occidental, i melodies d’origen grec.

REGGAE PER A XICS, AMB THE PENGUINS

La plaça Joan Boscà acull aquesta tarda un magnífic espectacle de música reggae adreçat al públic infantil i familiar, que ha fet gira durant cinc anys. Es tracta d’una proposta que forma part de la programació de Barcelona, Districte Cultural.

CAMINADA PER HORTA-GUINARDÓ

Una caminada per diferents zones del districte d’Horta-Guinardó és la proposta que fa Barnatresc per al diumenge 18 de febrer. La caminada consistirà en un recorregut circular d’11 km. La sortida es farà a les 9 h al Mas Guinardó (plaça Salvador Riera).

FESTA MAJOR JUVENIL I ASSOCIATIVA DE BARCELONA

Demà dissabte, 17 de febrer, a la tarda, al Moll de la Fusta, s’organitzen un munt d’activitats de caràcter gratuït per a infants i joves. Hi haurà tallers i molta música amb grups com Mafalda, que ofereix una fusió de ska, reggae, funk i hardcore. També hi actuaran Sense Sal, amb el seu pop-folk; Adala i el seu particular reggae i dub ; Can Canalla, amb cançons llatines i rumberes, i, finalment, Ominira, guanyador del Festival Brot.

TEATRE SOBRE L’ALZHEIMER

Una dona d’uns seixanta anys acaba de ser diagnosticada d’Alzheimer. Així comença l’obra de teatre Abans que arribi l’alemany, que es representa avui divendres al Centre Cívic Urgell.