Torna per Nadal la Fira del consum responsable

Districtes i  més... / AJUNTAMENT DE BARCELONA Zoom

FIRA DE CONSUM RESPONSABLE

Un munt d’impactes ens conviden a consumir aquests dies. És possible consumir responsablement? Durant dues setmanes, la Fira de Consum Responsable acull nombroses propostes que posen de manifest que sí, que és possible comprar i consumir de manera sostenible i solidària. Hi trobareu estands d’alimentació, de roba, de cultura, de restauració, de formació, de comunicació i informació crítica, d’oci i turisme responsable, entre molts altres. 

UNA CAMINADA SOLIDÀRIA A LES PORTES DE NADAL

Aquest diumenge, a les 9 del matí, s’inicia la Caminada del Nadal Solidari al Parc de la Ciutadella. Els participants recorreran part del districte de Sant Martí per tornar al punt d’origen després de 10 quilòmetres. Càritas instal·larà un punt de recollida d’aliments que, a part de les aportacions dels participants, també rebrà en forma d’aliments els diners normalment destinats al menjar dels avituallaments i a sortejos diversos.

LA GRAN VIA, ESCENARI DE LA FIRA DE REIS

Un any més, la Gran Via acull la Fira de Reis, amb un munt d’estands amb joguines i regals -bijuteria, plateria, peces de vestir, mocadors, barrets, bufandes, sabons, llums, ceràmica, decoració per a la llar...- i xurreries, entre moltes altres propostes.

PUIG I CADAFALCH VIST PEL FOTÒGRAF RAMON MANENT

El Museu del Disseny se suma a la commemoració del 150è aniversari del naixement de Josep Puig i Cadafalch amb una exposició en la qual el fotògraf Ramon Manent, especialitzat en imatge d’art i mataroní com el mateix Puig i Cadafalch, ens ofereix la seva particular visió de l’obra del genial i prolífic arquitecte.

EXPOSICIÓ SOLIDÀRIA

La Biblioteca Guinardó - Mercè Rodoreda acull l’exposició Mirades de color, de la pintora autodidacta Ana Solano. Es tracta d’una mostra solidària vinculada a l’organització Pallapupas, pallassos d’hospital.

CIRC D’HIVERN A NOU BARRIS

Fins al 21 de gener l’Ateneu Popular de Nou Barris acull el Circ d’Hivern, amb propostes per a tots els públics d’aquesta mostra molt consolidada, que enguany arriba a la 22a edició.

EXPOSICIÓ SOBRE LA REVISTA D’HISTÒRIA ‘L’AVENÇ’

L’Avenç 40 + 10. Història, cultura i memòria és el lema de la mostra sobre els 40 anys de la revista L’Avenç i els 10 anys de l’editorial Els Llibres de L’Avenç.