Estrena't teatre
Districtes i més

Cicle de flamenc, PicSharing, exposició sobre dones trans i festes majors

Estrena't teatre / CENTRE CÍVIC CASA GROGA

DUQUENDE RET HOMENATGE A PACO DE LUCÍA I CAMARÓN

Duquende és l’encarregat aquest divendres d’encetar un nou cicle d’(In)fusión Flamenca al Centre Cívic Besòs, on presentarà un espectacle íntim inspirat en els dos grans mestres del flamenc, Paco de Lucía i Camarón. Al llarg de tot el mes, el cicle inclourà altres propostes destacades, com ara l’espectacle Mi legado morentiano, que retrà homenatge al granadí Enrique Morente en el 20è aniversari del seu disc de referència, Omega, i el concert de Lina León Project. També es pot veure des d'aquest divendres l’exposició Dicotomia flamenca. Exposició de Blanca Pia i Sheila Quero.

(In)fusión flamenca. Cicle de flamenc al Besòs. Centre cívic Besòs. Fins al 26 de novembre 

NOVES PROPOSTES EMERGENTS DE TEATRE, DANSA I MÚSICA

Quines són les últimes tendències en música, teatre i dansa? Una oportunitat per descobrir-les és el que ens dóna l’Estrena’t, una mostra d’arts escèniques que organitza el Centre Cívic Casa Groga per donar oportunitats als grups emergents de Barcelona, que sovint no ho tenen fàcil per donar-se a conèixer. Els artistes seleccionats presentaran els seus projectes durant tres divendres a la tarda (19 h): aquest divendres és el dia de les propostes musicals; divendres que ve (11 de novembre), el de les funcions teatrals; i el 18 de novembre serà el torn dels espectacles de dansa.

Estrena't. Centre Cívic Casa groga (Horta-Guinardó). 4, 11 I 18 de novembre

INTERCANVIA LES TEVES FOTOS

Torna el PicSharing al Pati Llimona, una trobada on tothom qui vulgui pot intercanviar les seves fotografies. Enguany el tema central és el turisme massiu a Barcelona i durant l’acte s’entrevistarà els fotodocumentalistes Marc Javierre i Abel Espinosa.

PicSharing. Centre Cívic Pati Llimona (Ciutat Vella). 5 de novembre

EXPERIÈNCIES DE DONES TRANS

L’exposició 'Dones diverses, violència i resiliències en el camí de les dones trans', que acull el Centre Cívic Cotxeres Borrell, parla de la violència contra la dona trans i inclou històries de resiliència presents en les vides de les persones que donen testimoni.

‘Dones diverses, violència i resiliències en el camí de les dones trans', fins al 17 de novembre. Centre Cívic Cotxeres Borrell (Eixample)

FESTA MAJOR DE SANT MARTÍ

Arrenca la festa major de Sant Martí, que enguany ofereix un gran ventall d’activitats per a tots els gustos. Des de classes de zumba fins a un concert d’havaneres, passant per propostes de cinema i poesia. Destaca l’espectacle de teatre comunitari Fils de vida (diumenge 13, 19 h).

Festa major de Sant Martí de Provençals, fins al 20 de novembre. Districte de Sant Martí

NO AL MALBARATAMENT ALIMENTARI

El barri d’Horta organitza el Dinar de Sobrats, un àpat popular, solidari, gratuït i i d’aprofitament per conscienciar del malbaratament alimentari. Després del dinar, hi haurà jazz i swing per amenitzar la sobretaula.

Dinar de Sobrats. 6 de novembre. Davant del Centre Cívic Matas i Ramos (Horta-Guinardó)

D'ON PROVÉ L'AIGUA QUE BEVEM?

La ruta 'Seguint la petjada de l’aigua', que es fa en el marc de l’exposició 'Camins de natura. Itineraris vitals', de la Casa de l’Aigua, té l’objectiu de mostrar el recorregut que fa l’aigua de Barcelona abans d’arribar a les aixetes de casa nostra.

'Seguint la petjada de l'aigua', 6 de novembre i 11 de desembre. Casa de l'aigua (Nou Barris)

EL CLOT ES VESTEIX DE FESTA

El barri del Clot celebra la seva festa major amb diverses activitats destacades, com ara un itinerari per l’antiga Farinera Sant Jaume, l’espectacle teatral 'El sopar dels idiotes' i un concert d’havaneres a càrrec del grup Peix Fregit, entre moltes altres.

Festa major del Clot-Camp de l'Arpa. Fins al 4 de desembre. Districte del Clot-Camp de l'Arpa i Guinardó