PLAY

El Capità Amèrica, Filastine i Els Malnascuts, al ‘Play’ d’aquest divendres

Tot això i més, a les pàgines de lleure i cultura del diari ARA

'Capitán América: civil war'. Zoom

Aquesta és la setmana de 'Capitán América: civil war', un nou aquelarre superheroic que a partir de divendres farà saltar espurnes als cinemes. Prepareu-vos per un festí d’escenes d’acció amb tots els poders desfermats, pel to de comèdia que tant bé dominen els seus directors, els germans Russo, i fins i tot per la seva dimensió de thriller moral. Com diu el nostre crític Alejandro G. Calvo: "probablement, la pel·lícula més excitant de l’univers cinematogràfic de Marvel". I nosaltres us ho expliquem tot.  

També hem entrevistat Filastine, un músic nòmada que fa la volta al món dues vegades l’any i que ara presenta una sèrie de peces de vídeo dansa on denuncia les condicions de treball degradants a diversos llocs del món, i us parlem d’Els Malnascuts, un projecte teatral jove que proposa un canvi de model cultural i presentarà els propers dies, a la Beckett, tres espectacles que busquen noves formes d’expressió escènica.

Tot això i les crítiques de les estrenes de cinema més destacades de la setmana, els concerts i muntatges escènics recomanats, les ressenyes de discos, sèries, llibres i videojocs i les cartelleres de cinema, teatre i exposicions.

Com cada divendres, amb el diari ARA!