Escenes
Berta Vilanova

Canvi d'ubicació de la ballada popular del Dia Internacional de la Dansa

Més de 300 ballarins participen aquesta tarda a l'acció multitudinària que tindrà lloc finalment al Mercat de les Flors a causa de la pluja

L'acció multitudinària que es va fer el 2012 a la plaça de la Catedral de Barcelona i que avui tindrà lloc al Mercat de les Flors / APDC Zoom

Per celebrar el Dia Internacional de la Dansa s'ha organitzat l'acte 'Ballem pel DID', una acció multitudinària que tindrà lloc aquesta tarda al vestíbul del Mercat de les Flors de Barcelona a les 18 h i on hi assistiran més de 300 persones.

L'acte, que s'havia de dur a terme a la Plaça de la Catedral i ha estat canviat d'ubicació per la previsió de pluja, començarà amb una lectura d'Anna Maleras, pionera de la dansa moderna i la dansa jazz a Catalunya i inclourà una coreografia popular oberta a la participació de tothom. Durant l'activitat, que pretén apropar la dansa a la ciutadana, s'hi podran veure fins a onze estils de ball: clàssic, contemporani, jazz, claqué, flamenc, bhangra, tradicional, breakdance, lindy hop, dansa creativa i dansa lliure.

A més d'aquesta acció per commemorar el DID, s'han organitzat més de 100 activitats arreu de Catalunya que es realitzaran al llarg del dia.

Per participar a l'acte 'Ballem pel DID' podeu consultar la web de l'Associació de professionals de dansa de Catalunya