GUERRILLA URBANA
Cultura 15/07/2016

‘Born to brunch’ OMG!

‘Savoir faire’ californià a la sala, accent xilè a la cuina, productes d’aquí i carta 100% intercontinental. El Picnic posa de bon rotllo

i
Bibiana Ballbè
2 min
‘Born to brunch’
 OMG!

Ho peta. I fa que els diumenges ressacosos puguin ser dies feliços. Més pistes: està situat al Born. És el millor predicador de les virtuts del brunch a BCN. I des del 2010 que és trending topic per als morros més modernets de la ciutat.

Si has visualitzat els Benedict del Picnic ja saps de què/qui parlo. Aquí és on sóc, i això és el que em demano. M’assec a la terrassa: concorreguda, eclèctica, menuda. Sento el sol a la cara, el vent als cabells. I la música celestial que surt dels fogons. S’hi està de primera. El millor? Està a punt d’arribar:

Una copa de Bloody Mary + Croquetes de patata amb quinoa = Un combo de nassos per acompanyar el plat més estel·lar: els ous benedictine en la seva versió veggie-friendly. OMG -penso-. I sento que una noia li diu a una altra: “El pla biquini de la setmana no ens haurà servit de res, però -com a mínim- haurem sigut felices”.

Segueixo. Endrapo mentre observo: savoir faire californià a la sala, accent xilè a la cuina. Productes d’aquí. I una carta 100% intercontinental. El públic? Locals. Expatriats. Guiris. Millennials. Generació X. Baby boomers. Moltes Stan Smith i camises cordades fins a dalt.

El Picnic fa posar de bon rotllo. Per la varietat del personal, la qualitat de la primera matèria. El còctelde cultures. De gustos. I perquè és un fet: han sabut portar l’esmorzar British + dinar a un altre nivell.

Més a destacar? Els gumbos típics de Nova Orleans, la pannacotta feta al més pur estil italià, el cebiche amb tortitas amb un toc gurmet… Ja salives? Només un consell: truca per reservar. O vés-hi quan el Barça jugui la final de Champions.

PICNIC

CARRER DEL COMERÇ, 1 (BARCELONA)

stats