PLAY

Aquest divendres el 'Play' estrena nou format

Carlos Marques-Marcet, Sergi Belbel, la Fira de Música al Carrer de Vila-seca i molt més, a les pàgines de lleure i cultura del diari ARA 

Aquest divendres el 'Play' comença una nova etapa amb les pàgines integrades al diari i acompanyat de les cartelleres completes de cinema, teatre i exposicions.

A partir d'ara, el 'Play' obrirà amb l'estrena de cinema més destacada de la setmana, que en aquest cas és '10.000 km', l'òpera prima de Carlos Marques-Marcet, que va arrasar al passat festival de Màlaga. També hem parlat amb Sergi Belbel, que dirigeix Emma Vilarasau a 'Els dies feliços' de Samuel Beckett, i us descobrim alguns dels grups que actuaran a la Fira de Música al Carrer de Vila-seca, que ja fa 15 anys que aposta pels artistes emergents.

Al nou 'Play' també hi trobareu les crítiques de cinema, la secció del Joan Miquel Oliver i la nova columna gastronòmica de l'Ada Parellada, que cada setmana ens parlarà d'un producte, ens donarà una idea culinària relacionada amb aquest producte i ens proposarà una activitat relacionada; en aquesta ocasió, les flors.

A més, a partir d'ara trobareu una secció d'oci a casa, on hi haurà crítiques de discos i de sèries de televisió, ressenyes de llibres relacionats amb els temes que tracta el 'Play' i avançaments dels millors videojocs.