Altres escenes

L'obra de teatre 'Llibertat!' Zoom

DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA
El 29 d'abril la dansa celebra la seva festa anual i, a Barcelona, enguany serà sonada. Estudiants, professionals, aficionats, ballarins esporàdics... tothom és convidat a participar-hi i, perquè tot flueixi millor, s'han organitzat diversos assajos previs que trobareu ressenyats a la seva web.
Plaça de la Catedral (BCN) / 29 d'abril. 18 h i 18:30 h / www.dansacat.otg

'LLIBERTAT!'
TNC
"Ei, que consti que jo no sóc racista, però..." La frase és en el rerefons d'aquesta obra poc coneguda de Santiago Rusiñol. El director Josep Maria Mestres la recupera per mostrar que el triangle xenofòbia-hipocresia-falsa tolerància no és una invenció dels nostres dies. Ho patirà en Jaumet, fill adoptiu d'un indiano retornat.
Plaça de les Arts , 1 (BCN) / De l'1 de maig al 9 de juny

'SHOPPING & FUCKING'
TEATRE TANTARANTANA
El dramaturg Mark Ravenhill es va donar a conèixer internacionalment amb aquesta crua obra dels 90. Devastació per les drogues, parelles al límit, claustrofòbia en una peça escrita en llenguatge col·loquial que ara arriba en nova traducció d'Oriol Rovira, també director del muntatge.
Les Flors, 22 (BCN) / Del 2 al 19 de maig

'LLÀSTIMA QUE SIGUI UNA PUTA'
TEATRE BARTRINA
Una desena d'actors, tot un luxe en els temps que corren, protagonitza aquest text del dramaturg britànic John Ford. Un petit detall: és una obra del segle XVII que, des del mateix moment que es va escriure, ha estat acompanyada de polèmica. La raó cal trobar-la en el tema: la relació incestuosa entre dos germans, explicada sense judicis ni posicionaments.
Plaça del Teatre, 1 (Reus) / 27 d'abril