Primer vídeo d'una partida real a Ocarina of Time 3D

2 min

Falta poc més d’un mes per l’esperada sortida al mercat de The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D per a Nintendo 3DS. Si no hi ha cap impediment, el joc hauria de ser a les botigues a partir del disset de juny. Ara bé, tots aquells que no pugueu esperar més, potser podreu calmar les vostres ànsies amb un vídeo que ha començat a circular per interneton s’hi veuen fragments d’una partida real.

Recordem que The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D és un remake del joc que va aparèixer l’any 1999 per a la consola de sobretaula Nintendo 64 i que està considerat un dels millors videojocs de la història de l’oci electrònic. Cal dir que, per a la ocasió, Nintendo ha decidit dur a terme uns quants canvis per adaptar aquesta història de Link als temps que corren. Per a començar, els gràfics s’han polit força i ara són més detallats.

Aquells jugadors que siguin més exigents també estan d’enhorabona: Ocarina of Time 3D incorporarà The Master Quest, és a dir, una revisió del joc amb canvis en les masmorres i un nivell de dificultat més elevat. Aquesta versió ja es podia trobar en l’Edició Especial de The Legend ofZelda: The Wind Waker, un joc que va sortir al mercat a principis de 2003 per a Nintendo GameCube i que disposava d’un disc extra amb The Legend of Zelda: Ocarina of Time.

Una altra novetat consistirà en la possibilitat d’enfrontar-nos les vegades que vulguem als enemics finals de cada masmorra en l’anomenat Rush Mode. Ara bé, sense cap mena de dubte, les novetats més esperades pels jugadors són aquelles que aprofiten les possibilitats de la nova portàtil de Nintendo. Doncs bé, a banda que el joc farà un bon ús de les tres dimensions, també s’ha confirmat que aprofitarà el giroscopi que incorpora la Nintendo 3DS. Per exemple, a l’hora d’apuntar amb el tirador haurem d’anar movent la consola fins a localitzar el nostre objectiu a la pantalla.

En definitiva, The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D és una bona compra per a tots aquells nostàlgics del passat i també per a tots els jugadors que no van tenir la possibilitat de jugar a aquesta veritable obra mestra en el seu moment. Mentre esperem la seva sortida al mercat, podeu gaudir del vídeo que us oferim a continuació, on hi trobareuun fragment de la primera masmorra del joc, l’interior del venerableArbre Deku. I si amb això encara no en teniu prou, podeu donar un cop d'ull a la galeria d'imatges que vam publicar a l'AraVaDeJocs a principis del mes de gener.

Comenta-ho al fòrum.

stats