Primer teaser del nou joc de Bola de Drac

2 min

Fa uns dies vam publicar un article on us comentàvem que Namco Bandai té previst llançar al mercat un nou joc sobre les aventures de Goku i companyia. Doncs bé, tots aquells que tingueu ganes de veure’n les primeres imatges en moviment, ho podreu fer a través del teaser que ha llançat la distribuïdora.

El nom provisional és el de Dragon Ball Game Project i promet incorporar nous continguts respecte els que havíem vist en els darrers videojocs basats en aquest univers. També arribarà amb una nova jugabilitat i una àmplia llista de personatges, tot i que no en coneixem el nombre exacte. Els gràfics patiran un bon rentat de cara per a fer-los encara més semblants als de la popular sèrie d’animació.

Una altra novetat, molt esperada pels jugadors, és que els escenaris seran completament destructibles, incloent-hi els cràters que es formaran degut als atacs amb energia que llancin els nostres personatges. La música i el doblatge seran els mateixos que a la sèrie original i incorporarà un mode història millorat. A més, també s’ha creat un mode especial que permetrà als jugadors reviure la nova era de Bola de Drac Z.

Els controls també patiran una modificació per tal d’oferir una experiència similar a de la saga Tenkaichi, amb un sistema de joc de fàcil accés per a tothom. Ara bé, des de Namco Bandai asseguren que no es renunciarà a la profunditat tàctica durant els enfrontaments amb els rivals.

L’equip desenvolupador que s’encarregarà del joc serà Spike Co. Ltd., responsables de la majoria de jocs creats sobre Bola de Drac durant els darrers sis anys. El joc sortirà per a PlayStation 3 i Xbox 360 durant la tardor d’aquest mateix 2011.

Comenta-ho al fòrum.

stats