El pare del survival horror torna a la càrrega amb The Evil Within

2 min

Bethesda Softworks ha anunciat avui el futur llançament del The Evil Within, un videojoc de terror desenvolupat per l'estudi Tango Gameworks i dirigit per Shinji Mikami, creador de la sèrie Resident Evil i considerat el pare del gènere survival horror.

JOAN-ALBERT ROS | Barcelona

El primer tràiler del joc, un teaser cinematogràfic de dos minuts que recrea l'atmosfera d'un clàssic de terror de sèrie B i que recorda l'ambientació de les obres de creadors com Clive Barker o Sam Raimi, l'ha mostrat en exclusiva aquest matí el portal d'informació especialitzada en videojocs IGN. En la nota de premsa que ens ha fet arribar Bethesda Softworks hi ha unes paraules de Shinj Mikami sobre el seu nou projecte:

Per a nosaltres és un gran orgull anunciar The Evil Within. El meu equip i jo estem centrats en crear una nova franquícia que propocioni als fans l'equilibri perfecte entre terror i acció".

Tot i que des de Bethesda han etiquetat The Evil Within com a un nou exponent de survival horror, a jutjar pels comentaris del propi fundador i director executiu de l'estudi amb seu a Tokio, doncs, el joc seguirà la línia dels seus darrers action survival, com el ja clàssic Resident Evil 4 -el darrer joc que el realitzador japonès per a Capcom- o el divertidíssim Shadows of the Damned -en el que Mikami va exercir com a director creatiu, un joc editat per Electronic Arts i desenvolupat per Grasshopper Manufacture, un títol fruit de la col·laboració de l'emblemàtic creador amb un altre pes pesant del sector, Goichi Suda.

L'aparició de The Evil Within està prevista per a l'any que ve per a Xbox 360, PlayStation 3, PC i les consoles de nova generació, per bé que de moment no en coneixem la data exacta de sortida. Per descomptat, seguirem atents a qualsevol novetat sobre el nou treball del mestre dels videojocs de terror.

stats