La recuperació de PlayStation Network s’endarrereix indefinidament

2 min

Dissabte us informàvem que el president de Sony Entertainment, Howard Stringer, assegurava en un comunicat que el servei de PlayStation Network i Qriocity es restablirien en els propers dies. Sembla, però que la qüestió es troba encara lluny d'una solució definitiva: En una nova nota de premsa publicada per Nick Caplin, responsable de Comunicació de SCEE (Sony Computer Entertainment Europe) Sony reconeix que el restabliment de totes les funcionalitats online de la consola encara requeriran un temps més i que les tasques de recuperació es podrien allargar més del previst.

Caplin assegura que encara estan treballant per a confirmar la seguretat de la infraestructura de la xarxa i col·laborant amb entitats externes per a verificar la fermesa del sistema. En aquest sentit, el màxim responsable de comunicació ha volgut deixar ben clar que, per a Sony, la prioritat passa per garantir aquesta seguretat de la xarxa i també per disposar de l’absoluta certesa que les dades dels usuaris no s’hagin vist compromeses. Fins que això no sigui així no es restaurarà el servei online.

El comunicat de Caplin també afirma que quan Sony va oferir una roda de premsa a Japó el passat u de maig (tal i com ja us vam explicar des d'AraVaDeJocs) assegurant que el servei es restabliria a començaments d’aquesta setmana encara no eren conscients del veritable abast de l’atac als servidors de Sony Online Entertainment i que estan “aprofitant” aquesta oportunitat per a realitzar més proves sobre la complexitat del sistema.

Des de Sony lamenten tots els inconvenients que puguin ocasionar als usuaris, que sembla que encara hauran d’esperar una mica més per a poder jugar online, xatejar amb els amics o gaudir dels serveis exclusius de la xarxa de PlayStation Network o Qriocity. En aquest sentit, la companyia demana disculpes, altra vegada, per aquest nou endarreriment i pels problemes que hagi pogut provocar la caiguda de la xarxa.

De moment, doncs, no hi ha cap data prevista per al restabliment del sistema. Com haureu pogut comprovar, des d’AraVaDeJocs estem seguint la notícia de ben a prop i tan bon punt hi hagi novetats us n’informarem puntualment.

Comenta-ho al fòrum.

stats