El nou DLC de Civilization V ens porta a la Polinesia

2 min

2K Games ha revelat el nou contingut descarregable de Sid Meier’s Civilization: V. Aquest ens inclourà un nou capítol anomenat El Paraiso Encontrado, ambientat en la Polinesia de finals del Segle XVII. “Pack de la Civilización y escenarios: Polinesia” que serà el nom sencer del DLC, ens posarà en la pell de Kamehameha, un dels quatre reis de la regió hawaiana enmig del procés d’unificació del territori, i de reforma de les seves lleis. Les nostres decisions ens permetran poder conquerir o no, gran quantitat d’illes del Pacífic. Nous arbres de desenvolupament i nous regiments estaran a la nostra disposició.

Per si això no fos prou, el paquet també inclou 3 mapes nous per al mode multijugador. Skirmish està dissenyat per enfrontaments 1 contra 1. Ring permetrà la lluita amb altres jugadors arreu del món, mentre que Viejo Lago planteja un escenari on predomina el mar i que amaga un tresor.

La data de sortida d'aquest nou DLC serà el proper dia 3 de març mitjançant la plataforma de descàrrega digital Steam, i el podran jugar els usuaris de PC i Mac per un preu de 3’49€.

Comenta-ho al fòrum

stats