Estem jugant: Street Fighter X Tekken

1 min

Per fi es troben els lluitadors estrella de la franquícia per excel·lència dels beat'em up de Capcom amb els de la major sèrie de lluita de Namco: Ja tenim entre nosaltres Street Fighter X Tekken. A Ara VaDeJocs hem provat el joc a fons i us en mostrem uns quants combats.Dos dels nostres redactors, Roger Baldomà i Joan-Albert Ros, s'enfronten i també lluiten junts contra la intel·ligència artificial del joc en mode superdifícil. Ja heu pogut llegir la nostraanàlisi del joc, ara us fem arribar les nostres sensacions davant de l'experiència conjunta als comandaments d'una manera encara més directa.

Aquest dissabte passat, en Roger(Roger VaDeJocs a Xbox Live!) i en Joan-Albert(JanTerrabastall a la xarxa de la consola de Microsoft) van trobar-se per mirar d'esprémer el que està destinat a ser un dels jocs de lluita arcade. En Jan és fanàtic d'Street Fighter, un jugador d'habilitat mitjana, tot i que prou efectiu amb els shotokan; en Roger, en canvi, s'estima més la saga Tekken, però se'n va sortir prou bé amb la jugabilitat bidimensional tradicional de la sèrie de Capcom.

El millor és que els veieu estomacant-se, i que hi digueu la vostra. Un i l'altre us desafien a combatre online. Acceptareu aquest repte?

stats