25 hores amb Mario

1 min

Nintendo, en commemoració al 25è aniversari del conegut llauner, va organitzar un esdeveniment bastant peculiar, una marató de 25 hores jugant als jocs de Mario que han estat llançats durant aquests anys, des de Super Mario Bros fins a New Super Mario Bros per a Wii.

En aquest esdeveniment a més de commemorar les fites aconseguides pel protagonista més conegut de Nintendo, 240 milions de còpies venudes i més de 100 jocs a la venda, també és va organitzar un torneig per a trobar el millor jugador de Mario de tot l'estat. El premi: una consola Wii i Nintendo DS Edició Limitada dels 25 anys i més de 4.000 euros en premis.

El guanyador ha estat Roberto Iglesias Chavarría, que amb 22 anys ha aconseguit complir un dels seus somnis. Tanmateix porta jugant a la franquícia des de ben jove, començant amb Super Marios Bros 3 de la NES. Un cop aconseguida la seva fita, se n'ha proposat una altre, conquistar Washington guanyant el torneig de Super Smash Brosque hi tindrà lloc.

Per últim, va confessar que el xec aniria destinat a la pròxima consola portàtil de Nintendo, la Nintendo 3DS que es llançarà el proper mes de març.

stats