Primer pedaç crític de Sony i missatge de Kaz Hirai

2 min

Sony acaba de publicar el primer pedaç després de l'anomenat PSN Gate, un episodi que ha estat titular a mitjans d'informació generalistes, a més dels propis del sector, en el que la informació de milions de comptes personals del servei PlayStation Network, juntament amb les dades personals dels usuaris, van ser substretes i van arribar a terceres mans.

Ja es pot descarregar des de les nostres consoles PlayStation 3, un nou pedaç que serà bàsic, segons Sony, per a començar a recuperar el servei de PSN. Aquesta actualització, la versió 3.61, és d'instal·lació obligatòria, i farà que ens haguem de canviar la nostra contrasenya un cop el servei de PlayStation Network s'hagi restablert. Es podrà dur a terme aquest canvi només a la mateixa consola on vam crear el nostre compte, o en el cas que encara no ens haguem descarregat res des de PSN, rebrem un missatge al nostre correu associat al compte de Sony, amb un enllaç on se'ns permetrà d'efectuar la modificació del mot de pas.

Juntament amb aquesta actualització, el mateix Kaz Hirai, president de Sony, ha agraït la paciència i el suport de la comunitat, ha animat a instal·lar aquest nou pedaç, i ha donat a conèixer el full de ruta a través de Youtube.

Es tracta del primer pas visible de Sony per a solucionar el problema que tants maldecaps està ocasionant als jugadors i que ha posat en evidència la seguretat de la xarxa online de la consola de saló de Sony; s'espera que aviat hi hagi encara més informació sobre aquesta qüestió. N'informarem tan aviat com en tinguem constància.

Comenta-ho al fòrum

stats