Es confirma el segon stick per a 3DS

2 min

Nintendo ha confirmat l'arribada d'un aparell que si el col·loquem a la part posterior de la consola 3DS, disposarem d'un segon joystick que podria ajudar al control en alguns jocs encara per confirmar.

El proper dia tretze de setembre, Nintendo realitzarà una conferència anunciant novetats per a la seva consola portàtil de nova generació, aquesta conferència pròpia es podrà seguir a través d'un enllaç facilitat per la pròpia empresa japonesa, gràcies al qual, podrem seguir els esdeveniments i nous anuncis a través de la pàgina web creada per a la ocasió.

Un dels primers rumors sorgits arran de l'anunci de la celebració d'aquesta conferència especial de Nintendo , va ser el d'una revisió de la 3DS pocs mesos després de la seva sortida al mercat i que afegiria un joystick més a l'enginy, al final però, l'anunci filtrat per una revista japonesa, ha sigut el d'un aparell que afegint-lo a la part posterior de la consola suma un joystick més a la consola, situat a la part superior dreta de la 3DS, fent-la també més gruixuda i lleugerament més pesada.

Altres filtracions també han sorgit a la llum pública, com la sortida de Monster Hunter Tri per a la portàtil de Nintendo, l'anunci d'un joc de Yoshi, i de les franquícies Ace Attorney, God Eater i Etrian Odyssey. També s'espera que s'anuncii finalment la data d'arribada al servei de descàrrega i de forma gratuïta, de The Legend of Zelda: Four Swords, anunciat durant l'últim E3 per tal de celebrar el vint-i-cinquè aniversari de la saga Zelda.

A la següent imatge facilitada per Nintendo Everything, es pot veure el disseny d'aquest nou aparell i el resultat estètic de la seva unió amb la consola 3DS.

Comenta-ho al fòrum

stats